64 de kilograme de cannabis, recoltate de DIICOT în comuna Cristian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT din Braşov au făcut o razie care a durat mai multe ore în comuna Cristian, unde într-o casă de pe strada Lungă au găsit o veritabilă plantaţie de cannabis.

UPDATE  Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru  o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Adrian Constantinescu, Mihai – Gabriel Ciocoiu şi Constantin Orland Vlăducă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în intervalul septembrie – octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus în vânzare consumatorilor de pe raza judeţului Braşov,  cannabis la preţul de 40 lei/gram iar  în cursul lunii octombrie 2016  a deţinut şi i-a vândut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantităţi de cannabis la preţul menţionat”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Totodată, în cauză s-a reţinut că la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vlăducă Constantin-Orlando a deţinut, în vederea comercializării, în imobilul situat în localitatea Cristian, judeţul Braşov, unde domiciliază tatăl său iar acesta locuieşte fără forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis.

Oamenii legii au încărcat în saci aproximativ 64 de kilograme cu droguri, iar cel care a pus la punct afacerea cu cannabis este un bărbat care a rfi monitor de schi în Poiana Braşov.

Plantele de cannabis au fost găsite în podul casei, puse la uscat .

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite