18 ani şi 8 luni închisoare pentru ucigaşul doctoriţei Violeta Teodorescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prejmereanu Erwin este suspect de uciderea femeii
Prejmereanu Erwin este suspect de uciderea femeii

Sentinţa a fost dată azi, în şedinţă publică, de judecătorii Curţii de Apel Braşov. Tânărul a primit 16 ani şi opt luni pentru omor calificat, la care se adaugă încă doi ani pentru trafic de droguri, infracţiune pentru care a fost condamnat în 2008.

Din cei 18 ani şi 8 luni de închisoare i se vor scădea cele câteva luni pe care le-a petrecut deja în arest. La anii de puşcărie, lui Preşmereanu i se mai adaugă şi interzicerea unor drepturi pe o perioadă de zece ani după executarea pedepsei.

De asemenea, Erwin Preşmereanu a fost obligat să plătească 9.850 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare.Verdictul judecătorilor nu este definitiv. Erwin Preşmereanu poate face recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Tânărul de 21 de ani nu a fost prezent la citirea sentinţei. Aceasta i se va comunica în arestul Poliţiei.

brasov

Bunica lui Erwin Preşmereanu a avut un şoc la aflarea sentinţei

Singura rudă care a venit să asculte verdictul judecătorilor a fost bunica lui, din partea tatălui, Wilma Preşmereanu. Bătrâna de 87 de ani a venit în cârje la Curtea de Apel şi a avut un şoc după aflarea sentinţei. „Numai maică-sa şi cu procurorul sunt vinovaţi. Ea l-a pus să facă toate astea. Eu cu bunicul lui l-am crescut pe Erwin până la vârsta de 16 ani. Este cel mai deştept dintre fraţi şi nu merita aşa ceva. Dacă maică-sa nu-i spunea, el nu făcea aşa ceva. Ea este cea mai rea femeie din România. Erwin este un copil bun, dar este aşa, mai slab“, a spus Wilma Preşmereanu.

Ucisă cu 40 de lovituri de cuţit

Doctoriţa Violeta Teodorescu a fost ucisă în data de 29 martie, în vila familiei din cartierul Noua. Crima s-a petrecut în jurul orei 16.30. La acea oră, Erwin Preşmereanu s-a dus la locuinţa victimei şi s-a prezentat drept un angajat de la Electrica. A reuşit să intre în casă sub pretextul că citeşte contorul care înregistrează consumul energiei electrice din locuinţă. Nu după mult timp, Preşmereanu a scos un levier şi a atacat-o pe Violeta Teodorescu. În timpul agresiunii, femeia a opus rezistenţă astfel că tânărul a pus mâna pe un cuţit din bucătrie şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Pe trupul Violetei Teodorescu, legiştii au găsit nu mai puţin de 40 de leziuni la nivelul capului şi gâtului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite