VIDEO Asfaltare cu găleata la Brăila. Se toarnă asfalt direct în gropile pline cu apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul aruncă asfalt în groapa plină cu apă FOTO captură video
Muncitorul aruncă asfalt în groapa plină cu apă FOTO captură video

Un brăilean a filmat momentul în care doi muncitori toarnă asfalt în bătaie de joc pe o stradă din Brăila, făcând slalom printre maşinile care circulă în acea zonă.

O filmare realizată sâmbătă, 6 februarie, de un brăilean face furori pe internet. Bărbatul a filmat încercările de tot râsul ale unor muncitori de a turna asfalt pe strada Mircea Mălăeru din Brăila.

Pe imagini se vede cum unul dintre muncitori face ture între o autoutilitară şi o groapă din carosabil, transportând asfaltul într-o găleată. Şi pentru ca tacâmul să fie complet, acesta toarnă asfaltul direct într-o groapă plină cu apă.

”Vedeţi cum se asfaltează la Brăila. Tehnologie nouă”, spune cu umor bărbatul care a filmat toate scena cu telefonul mobil.

Autorităţile din Brăila nu au reacţionat încă la maniera hilară în care muncitorii de la firma care se ocupă de plombarea gropilor pe strada respectivă au înţeles să îşi facă treaba.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Daune obţinute de o şoferiţă care a dat în judecată primăria. Şi-a distrus maşina într-o groapă din asfalt

Şefi de judeţ puşi la plată de instanţă pentru o groapă în asfalt. „Cel care cauzează altuia un prejudiciu este obligat să îl repare“

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite