Vedeţi aici cum vă puteţi achita datoriile faţă de Finanţe şi prin Internet!

0
0
Unele operaţiuni pot fi făcute şi pe net
Unele operaţiuni pot fi făcute şi pe net

Direcţia Generală a Finanţelor Publice judeţ Brăila atrage atenţia contribuabililor că, începând cu obligaţiile lunii noiembrie 2011, cu termen de declarare până la 25.decembrie.2011, declaraţiile 100, 300 şi 710 se vor depune doar pe noile versiuni de soft, publicate pe site-ul A.N.A.F., www.anaf.ro.

Noile versiuni de soft ale programelor de asistenţă (Soft A şi Soft J) se pot descărca de pe site-ul A.N.A.F. www.anaf.ro, secţiunea Declaraţii electronice/Descărcare declaraţii, unde se găsesc şi instrucţiunile de completare.
Depunerea on-line a acestor declaraţii se va face doar pe pagina de upload creată iniţial pentru Declaraţia 112, accesibilă prin portalul www.e-guvernare.ro, după autentificarea cu certificat digital calificat.
Contribuabilii care nu au un certificat digital calificat pentru semnarea declaraţiilor, le vor putea depune la ghişeu, în format pdf.cu fişier xml ataşat, pe suport CD, însoţite de declaraţia listată, semnată şi ştampilată
Pentru perioadele de raportare anterioare lunii noiembrie 2011, declaraţiile 100, 300 şi 710 se vor depune doar la ghişeu, pe suport hârtie, cu cod de bare, sau în fişier txt pe suport electronic, generate prin programele de asistenţă accesibile pe site-ul A.N.A.F.www.anaf.ro, secţiunea Asistenţă contribuabili/Programe utile/Declaraţii fiscale

De reţinut : Contribuabilii vor putea salva pe un singur CD cele 3 declaraţii(100, 300 şi 710)ale unui singur operator economic.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite