UPDATE Posibilă alarmă falsă în cazul celor trei bărbaţi prinşi sub tavanul unei clădiri dezafectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe intervenţii au fost cele SMURD
Cele mai multe intervenţii au fost cele SMURD

Medicii, poliţiştii şi pompierii caută de mai bine de două ore în patru locaţii diferite trei bărbaţi care ar fi fost prinşi sub dărâmăturile unei clădiri dezafectate din fostul combinat de la Chiscani. Apelul iniţial anunţa că, în urmă cu scurt timp, trei bărbaţi au fost prinşi sub dărâmături. 

Cel care a sunat la urgenţă ar fi fost chiar unul dintre hoţi, ba chiar, acesta a dat indicii că la faţa locului s-ar afla căruţa cu care respectivii furau din combinat.

"Căutăm de două ore şi n-am găsit nimic. Eu cred că e o alarmă falsă. Nu s-a găsit nici căruţa, nici urmă de om, nici de apelant. Ăsta care a sunat şi-a închis telefonul, nu poate fi reperat", ne-a spus Silviu Radu, directorul SAJ Brăila.

Clădirea al cărei tavan s-ar fi prăbuşit peste hoţi era dezafectată, pardă hoţilor de fier vechi şi de materiale de construcţii. Căutările continuă. La faţa locului e o maşină de ambulanţă cu medic, una de Descarcerare şi una SMURD.

"Iată că timp de două ore Brăila a stat, din cauza unui apel prostesc, fără echipaj SAJ cu medic", a adăugat Silviu Radu.

VOM REVENI.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite