Un şofer care gonea cu 142 km/h pe un drum naţional de pe raza judeţului Brăila a rămas fără permis pentru următoarele trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO adevarul.ro
FOTO adevarul.ro

Un şofer brăilea a fost surprins de Poliţia Rutieră rulând cu 142 km/h, pe drumul naţional 2B Brăila – Buzău, în apropiere de localitatea Surdila Greci. Incidentul a avut loc duminică, 12 iunie, iar vitezomanul a rămas fără permis pentru următoarele trei luni.

"Şoferul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost ridicat, în vederea suspendării, permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile", a precizat subinspector Laura Dan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În data de duminică, 12 iunie, agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei au acţionat preventiv pe şoselele de pe raza de competenţă. Pe lângă permisul ridicat, aceştia au aplicat şi opt sancţiuni contravenţionale, tot pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor se cifrează la circa 4.000 lei.

În tot judeţul, acţiunile desfăşurate pe parcursul întregii zile de duminică, de poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier, s-au soldat cu 42 de contravenţii şi cu aplicarea unor amenzi în valoare totală de 30.170 lei.

Cititi si

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite