Scenă aiuritoare în trafic: un şofer circula cu numărul maşinii scris pe coli de hârtie după ce i-au fost reţinute plăcuţele de înmatriculare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră au oprit o autoutilitară după ce au sesizat că în locul numerelor de înmatriculare erau coli de hârtie, pe care fusese trecut numărul autovehiculului.

Joi, 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Dudeşti, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii brăilene Tătaru.

”Poliţiştii au observat faptul că acesta avea montate pe maşină, în locul plăcuţelor de înmatriculare, coli de hârtie, având înscrise pe acestea numărul vehiculului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că proprietarului autoutilitarei în cauză i-au fost reţinute, în ziua de 2 octombrie, certificatul de înmatriculare, împreună cu plăcuţele de înmatriculare”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,21 mg/l, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă. Ca măsură complementară, i-a fost reţinut şi permisul de conducere.

Bărbatul de 51 de ani a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele său pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite