Roberto Baggio vânează gâşte în Insula Mare a Brăilei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta italiană de fotbal a venit, ieri, la Brăila, cu un elicopter, s-a cazat într-un hotel din oraş, dar şi-a luat de îndată arma de vânătoare, un IJ de calibru 12 mm şi a pornit, împreună cu alţi doi italieni, însoţiţi de vânători români, în Insulă.

E drept că Baggio are mai multe arme, puşti de câte 2.000-3.000 de euro.

Roberto Baggio vânează de vreo şase ani pe fondurile din Insula Mare a Brăilei. Preferă să împuşte păsări, gâşte de baltă, iar nu mistreţi sau iepuri sălbatici.

„E un client obişnuit al fondului de vânătoare Fundu-Cojocari, vânează gâşte. Plăteşte 120 de euro pe zi, dar n-are voie să vâneze mai mult de 12 exemplare", ne-a declarat inginerul Laurenţiu Radu, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Brăila.

Fostul fotbalist va mai rămâne câteva zile la Brăila, iar, cel mai probabil, sâmbătă seara va pleca spre Delta Dunării, unde, de asemenea, este aşteptat la o partidă de vânătoare.

„Baggio este un vânător disciplinat. A ajuns la Brăila şi s-a îndrăgostit de această zonă, prin intermediul unor oameni de afaceri italieni de la noi", a adăugat Radu.

Franco Tarotzzi este italianul care l-a adus, pentru prima dată, pe Baggio, la Brăila. Fostul sportiv obişnuieşte să doneze gâştele vânate restaurantului hotelului la care trage, chiar în centrul oraşului. „Mănâncă vânat cu aceeaşi plăcere cu care donează vânatul", a mai spus şeful AJVPS Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite