Recomandări de weekend pentru brăileni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deseară la ora 18.15 - Film „În adâncuri", cinema Luna. De-a lungul coastei Californiei, Lumea din adâncuri ne duce într-un loc magnific, o lume subacvatică încântătoare cu păduri de vareci şi corali sclipitori.

Vineri

Ora 18.20 - Film "Nevastă de împrumut", cinema City. Pentru a avea aventuri cu femei, Danny, un chirurg plastic de succes, se pretinde nefericit în căsătorie. Când dă peste cea care pare a fi femeia visurilor lui, nu foloseşte această metodă, dar ea nu întârzie să descopere verigheta falsă folosită pentru un plus de realism.

Ora 18.50 - Film "Apă pentru elefanţi", cinema City. Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Ora 19.00 - Film "London Boulevard", cinema Central. Filmul spune povestea unui fost puşcăriaş care încearcă să-şi refacă viaţa alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra.
Ora 21.15 - Film „Saw 7", cinema Luna. În timp ce lupta pentru moştenirea Jigsaw se încinge, un grup de supravieţuitori caută sprijinul lui Bobby Dagen, un guru, el însuşi un supravieţuitor al încleştării, ale cărui secrete întunecate dezlănţuie un nou val de teroare.

Mâine

Ora 11.00 - Film "Shrek pentru totdeauna", cinema Luna. Tânjind după zilele în care se simţea ca un căpcăun "adevărat", Shrek e ademenit să semneze un pact cu şmecherul şi alunecosul Rumpelstiltskin. E aruncat, astfel, într-o versiune alternativă şi complet cu susul în jos a regatului Far Far Away.

Ora 13.20 - Film "Mămici pentru Marte", cinema City. Milo în vârstă de nouă ani, realizează cât de mult are nevoie de mama lui, atunci când aceasta este răpită de niste marţieni care plănuiesc să îi „fure" calităţile extraordinare de mamă pentru a fi utilizate în cresterea copilaşilor marţieni, gata să vină pe lume.

Ora 16.50 - Film "Concediu de la căsnicie", cinema City. Cine nu şi-a dorit niciodată un concediu de la căsnicie? Rick (Owen Wilson) şi Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni căsătoriţi de mulţi ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută.
Ora 17.25 - Film "Furios şi iute în viteza a 5-a", cinema City. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O'Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii.

Duminică

Ora 12.45 - Film "Tron legacy", cinema Luna. Sam este obsedat să descopere misterul din spatele dispariţiei tatălui său şi ajunge să fie atras în aceeaşi lume a programelor neîndurătoare şi a jocurilor virtuale în care-ţi poţi pierde viaţa în orice clipă.

Ora 15.00 - Film „Cronicile din Narnia", cinema Luna. Lucy si Edmund Pevensie se intorc in Narnia impreuna cu verisorul lor, Eustace. Cei trei, Lucy, Edmund si Eustace il vor intalni pe Printul Caspian intr-o calatorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader.
Ora 16.30 - Film "Rio", cinema City. De la creatorii filmului de succes "Epoca de gheaţă" vine "Rio", o comedie 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal ara care nu a învăţat niciodată să zboare, şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bună prietenă a lui, Linda.

Ora 17.15 - Film "O poveste încâlcită", cinema Luna. Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung şi magic.

Ora 19.30 - Film „Iadul se dezlănţuie 3D", cinema City. Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata. El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care, asemenea lui, este în căutarea mântuirii.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite