Iniţiativă. Micii ”antreprenori” de la Grădiniţa nr. 36 din Brăila au vândut mărţişoare, iar cu banii strânşi şi-au cumpărat bilete la teatrul de păpuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO  Primăria Brăila
FOTO  Primăria Brăila

Luni, 27 februarie 2017,  în holul Grădiniţei cu program prelungit nr. 36 a avut loc un Târg al Mărţişorului, activitate din cadrul proiectului Erasmus +, ”Ştiu ce vreau să devin”, în care este implicată această grădiniţă din Brăila, alături de alte unităţi de învăţământ din Marea Britanie, Turcia, Finlanda, Danemarca şi Italia.

”Prin acest proiect, reprezentanţii grădiniţei brăilene doresc să îndrume copiii în ceea ce priveşte cunoasterea personală, în vederea descoperirii aptitudinilor şi competenţelor proprii, premisă a orientării timpurii în cariera, aceasta fiind şi tema proiectului ce se desfăşoară în perioada septembrie 2015- februarie 2018. Grupul ţintă este format din preşcolari cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani şi şcolari din ciclul primar, cadre didactice, părinţi şi comunitatea locală”, precizează Camelia Guşatu, directorul Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Brăila.

Cu ocazia Târgului Mărţişorului, micii meşteşugari ai Grădinitei cu program prelungit nr. 36 au intrat in rolul de antreprenori şi au organizat, alături de doamnele educatoare, un târg cu vânzare. Scopul acestui targ a fost de a strânge o sumă de bani cu ajutorul careia preşcolarii să-şi plătească o piesă de teatru ce va avea loc în luna Martie, la Teatrul Cărăbuş.

Citiţi şi 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite