Grav accident rutier pe DN 2B. Un şofer a provocat un carambol rutier după ce s-a aventurat într-o depăşire hazardată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul naţional care face legătura dintre Galaţi şi Brăila este complet blocat după producerea unui accident rutier în care au fost implicate două maşini şi un autocar.

Un accident rutier grav a avut loc luni seara pe DN 2B, pe porţiunea dintre Brăila şi Galaţi. Şoferul unui autovehicul Renault s-a angajat în depăşirea unei coloane de tiruri, dar nu a apreciat constant distanţa faţă de o maşină care venea din sens opus, astfel că a acroşat-o, ricoşând apoi într-un autocar în care nu se aflau pasageri.

Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului rutier şi soţia acestuia au suferit mai multe traumatisme, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Soţia şoferului din cea de-a doua maşină implicată în accident şi cei doi copii ai acestora au suferit atacuri de panică, primind, de asemenea, îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. Circulaţia în zonă este blocată complet în momentul de faţă, formându-se coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri în ambele sensuri de mers. În disperare de cauză, unii şoferi au luat-o pe drumurile agricole din vecinătate ca să îşi poată continua drumul.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite