Confiscare cu scandal a mai multor tone de deşeuri feroase.  Mai multe persoane s-au contrat cu poliţiştii, refuzând să predea de bunăvoie fierul vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unui tânăr de 24 de ani i-a fost reţinut permisul de conducere, iar poliţiştii au ridicat peste două tone de deşeuri feroase din autovehiculul cu care acesta circula, în condiţiile în care nu avea acte de provenienţă pentru acestea. Persoanele care îl însoţeau nu au renunţat uşor la fierul vechi, provocând un adevărat scandal la predarea acestuia la o societate de profil.

Pe 28 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au depistat, pe Calea Călăraşilor din Brăila, pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Ialomiţa, în timp ce transporta cu un vehicul cantitatea de 2.240 de kilograme de deşeuri feroase, fără a deţine documente de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate, şoferul a fost sancţionat cu amendă, în valoare de 1.450 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

”Acesta a fost, de asemenea, sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar marfa a fost confiscată şi lăsată în custodia unei societăţi de profil, pe bază de proces-verbal”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În momentul predării deşeurilor, pasagerii vehiculului în cauză, din judeţul Ialomiţa, au provocat un scandal în incinta societăţii, aceştia fiiind sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 200 de lei fiecare, conform legii 61/1991.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite