Cetăţean din Ucraina, implicat într-un accident în lanţ, pe DE 584

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a fost provocat de un tractorist neatent, care conducea fără permis. Un alt participant la trafic a fost amendat pentru nepăstrarea distanţei faţă de autoturismul din faţă.

Vineri, la prânz, trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier care se putea termina cu o tragedie.

În jurul orei 13.00, un tractorist de 36 de ani, din Însurăţei, a pătruns pe DE 584, fără să acorde prioritate de trecere unui ucrainean în vârstă de 37 de ani, care circula regulamentar.

Prompt, ucraineanul a frânat brusc, ca să evite impactul, însă a fost lovit din spate de un brăilean de 23 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie. Lovit din spate, cetăţeanul din Ucraina a fost proiectat în tractorul care, culmea, tracta două remorci.

Ambele autoturisme au fost avariate, de asemenea prima remorcă a tractorului. Niciunul dintre participanţii la trafic nu consumase alcool.

După declanşarea cercetărilor, tractoristului i s-a întocmit dosar penal, pentru conducere pe drumurile publice a unui tractor şi a unei remorci neînmatriculate şi fără a poseda permis de conducere.

Totodată, a fost sancţionat şi conducătorul auto din Brăila, pentru nepăstrarea distanţei faţă de autoturismul care circula în faţa sa.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite