Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, spusă la megafon: clipul care face furori pe internet, cu sute de mii de vizualizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr brăilean şi-a impresionat soţia într-un mod inedit. Fiind în luna îndrăgostiţilor, Bogdan Savu din Brăila i-a pregătit Mirelei, soţia lui, o surpriză de proporţii. A vrut să-i îi demonstreze încă o dată că o iubeşte, însă şi-a dorit ca declaraţia de dragoste să fie una inedită.

Luna iubirii l-a inspirat pe un tânăr poliţist din Brăila, astfel că i-a pregătit soţiei lui o supriză de proporţii. Din dorinţa de a-i arăta cât de mult o iubeşte, Bogdan a pregătit un moment ce numai în filmele de dragoste mai vezi. O declaraţie de dragoste ce a implicat un megafon, un cameraman şi un fotograf.

Cu ajutorul unor prieteni, Bogdan a conceput un mesaj bazat pe povestea de dragoste dintre el şi Mirela.

„Nu vreau să te reţin mult. Acordă-mi două minute să îţi spun o poveste frumoasă. A fost o dată ca niciodată o regină pe nume Mirela. Era foarte iubită de cei din regat, mai ales de rege, pe numele lui, Bogdan. Împreună formau împărăţia Savu. O familie frumoasă, cu planuri îndrăzneţe şi vise frumoase. Regele şi regina se iubeau foarte mult, iar sentimentele unuia faţă de celalalt i-a unit întotdeauna, mai ales în momentele mai grele. După cum a spus preotul când i-a cununat religios, împreună şi la bine şi la greu, regii noştri, Bogdan şi Mirela, au reuşit să înfrunte cele mai mari bătălii care se dădeau în regat.

Cum îţi spuneam, se iubeau extrem de mult. De fapt, se iubesc extrem de mult, pentru ca ei trăiesc şi în zilele noastre. Să îţi spun mai departe... Bogdan şi Mirela se iubesc foarte mult, însă acum doi ani, când iubirea nu a mai încăput în inimile lor, ce crezi că s-a întâmplat? S-a născut o a treia inimă. Prinţesa regatului Savu, Ecaterina Maria. Prinţesa are parte de cei mai buni părinţi. Regele s-a simţit întodeauna binecuvântat şi nu conteneşte să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru darurile oferite. Poate că acum te întrebi, de ce te-am ales pe tine să îţi spun această poveste? În adâncul sufletului tău ştii... pentru că da, tu esti regina lui Bogdan.

Tu esti cea pentru care regele Bogdan şi-ar da sufletul. Tu eşti sensul vieţii lui, tu eşti femeia fără de care Bogdan nu ar fi cunoscut fericirea deplină, femeia fără de care Bogdan, regele nostru, nu ar fi intâlnit dragostea adevărată. Nu există persoană în lumea asta care să poată iubi mai mult decât regele pe regina noastră din poveste. Ştiai că stelele iau naştere din iubiri nemărginite, din acele iubiri pătrunzătoare şi nemuritoare? Află că pe cer există o stea născută din iubirea lui Bogdan pentru tine, o stea necăzătoare. Pentru că iubirea lui Bogdan este veşnică. Cuvintele sunt prea mici pentru sentimente atât de mari! Iar finalul poveştii e acelaşi. Si vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi, atunci când, de mână, vă veţi plimba în Parcul Monument, alături de nepoţi şi strănepoţi, de ce nu”.

image

Acest mesaj a fost înregistrat, iar apoi redat pe un megafon, exact în momentul în care Mirela ieşea pe porţile clădirii în care lucra. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite