Brăila:O femeie a vrut să se arunce în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Constantin soţul femeii care a ameninţat că se aruncă în aer, în apartamenutul de unde urmează să fie evacuat
Marian Constantin soţul femeii care a ameninţat că se aruncă în aer, în apartamenutul de unde urmează să fie evacuat

Astăzi, la ora 8.00, poliţiştii au fost anunţaţi că la blocul SNB de pe prelungirea bulevardului Dorobanţi există un pericol iminent de explozie.

Ana Constantin (32 de ani), care ocupă o cameră de la parterul blocului, a dat drumul la aragaj şi la butelie, fără a aprinde focul, ameninţând că aruncă apartamentul în aer.

„Ne-am speriat când am simţi miros de gaze şi am anunţat administratorul. Nici el nu a reuşit să intre în apartamentul femeii care tot ameninţa aşa că am chemat poliţia. Ei au intrat, au luat-o pe Anişoara şi au dus-o la salvare", ne-a declarat Maria Paraleu, o vecină.

Familia Constantin trăieşte la limita subzistenţei. Soţul, Marian, fără un loc de muncă din anul 1998, face tot felul de ciubucuri prin vecini.

„Mă duc să iau sifoane, butelie, şi ce mă mai roagă vecinii. Aşa mai fac un ban de o pâine şi eu. Şi astăzi când s-a întâmplat ce s-a întâmplat încărcam nişte sifoane pentru o vecină. Că dacă eram acasă, se rezolva, o calmam eu", ne-a declarat Marian Constantin.

Criza generată de deznădejde

Ana Constantin este cunoscută cu afecţiuni psihice, pentru care spera să obţină un ajutor social.
„După atâţia ani, a făcut dosar de ajutor social şi ar trebui să primească vreo 3.000 de lei. Dar, deşi are multe boli, ieri ne-au anunţat că dosarul nu este bun şi nu-i mai dau niciun ban. Cred că de la asta a apucat-o iar criza. Speram să plătim şi noi restanţa la întreţinere, de 2.200 de lei, şi să tragem din nou curent, că nu mai avem din 2007", ne-a mărturisit soţul femeii.

Familia Constantin a primit deja somaţie de plată a restanţelor, în caz contrar urmând a fi evacuată din camera pe care o ocupă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite