Accident cu două victime. O şoferiţă a încercat să evite impactul cu o maşină din faţa sa şi a intrat pe contrasens, lovindu-se violent de un alt autovehicul

0
0
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme în uma unui accident rutier produs pe DE 584. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident rutier a avut loc pe 19 septembrie în apropierea localităţii Albina. O femeie de 39 de ani a încercat să evite o coliziune cu maşina care circula în faţa sa, însă a ajuns pe contrasens, unde a acroşat un alt autovehicul care circula regulamentar.

Impactul a fost extrem de violent, maşina acroşată de şoferiţă ajungând pe câmp. Pompierii ajunşi la faţa locului s-au chinuit minute bune pentru a-l scoate pe conducătorul auto dintre fiarele contorsionate, acesta fiind transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale.

Din spusele martorilor, femeia de 39 de ani a fost nevoită să facă manevra imprudentă după ce o altă maşină i-a tăiat faţa, virând brusc la stânga, însă acest aspect urmează să fie verificat de către poliţişti. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite