Urmărire şi focuri de armă în Botoşani pentru prinderea unui bărbat care a furat taxiul în care era client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa Foto:  Pixabay
Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa Foto:  Pixabay

Poliţiştii din Botoşani au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui bărbat care a furat un taxi în care era client, iar apoi, urmărit de agenţi, nu s-a conformat semnalelor de oprire.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în comuna Suharău, un taximetrist a rămas fără autoturism, după ce clientul cu care se afla în maşină i l-a luat, prin violenţă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, bărbatul comandase o cursă cu autoturismul care circula în regim de taxi şi în localitatea Suharău l-a agresat pe şofer, l-a forţat să coboare şi apoi şi-a continuat cursa cu maşina acestuia.

Agresorul, care este din judeţul Constanţa, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, oprindu-se abia după ce a produs un accident. La scurt timp, el a coborât din maşină şi a fugit pe câmp. Pentru a-l prinde, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă zece focuri de armă.

"Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localităţii Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-şi deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul şi a fugit pe un câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, executând zece focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale”, a transmis IPJ Botoşani. 

Poliţiştii l-au prins pe bărbat, stabilind că el are 32 de ani şi este din judeţul Constanţa. El este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite