Combina agricolă a înlocuit limuzina la o nuntă din Botoşani. Mirii au mers la altar călare pe o „Glorie“, urmaţi de întregul alai de nuntaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În loc de caleaşcă cu doi cai albi sau tradiţionala limuzină, doi tineri din Flămânzi au decis să meargă la altar pentru a se căsători cu o combină agricolă. Utilajul a fost ornat cum se cuvine, iar alaiul de nuntaşi cu lăutari cu tot a mers  în saptele Gloriei prin tot oraşul.

Andrei Rebenciuc şi Adriana Cuibar doi tineri din oraşul Flămânzi s-au căsătorit duminică după-amiază. Au fost luaţi de acasă de rude şi prieteni. Nu au lipsit nici lăutarii. Mijlocul de transport a fost însă cel care a şocat.  

În loc de tradiţionalele caleşti sau limuzine, cei doi miri s-au plimbat cu o combină agricolă. Ideea se pare a aparţinut unui om de afaceri neamţ, Roman Klaus Kurzer, patronul firmei agricole din Flămânzi la care lucrează mireasa. 

Cert este că plimbarea cu utilajul agricol a reuşit să adune mulţimi de oameni la marginea drumului pentru a se minuna dar şi pentru a-i felicita pe cei doi însurăţei. 

Cu ”Gloria” au mers şi la biserică dar şi la locul petrecerii. Combina a fost transformată într-un adevărat vehicul de nuntă, fiind ornată cu voal şi flori. Nuntaşii împreună cu lăutarii au petrecut tot drumul în spatele utilajului.

citiţi şi:

VIDEO FOTO Doi miri au fugit de caniculă la Bâlea Lac. Mii de turişti au urcat sâmbătă pe Transfăgărăşan

Expoziţie la Muzeul de Artă Populară şi Etnografie: „Fost-a nuntă-n sat“, vernisată pe 27 februarie

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite