Clipe horror pe şosea. Un autocar cu 21 de copii a luat foc din mers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO ISU Botoşani
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO ISU Botoşani

Un autobuz care transporta 21 de copii într-o excursie a luat foc din mers. Şoferul a evitat o tragedie reuşind să evacueze copii până la venirea pompierilor. Autocarul este un model vechi şi cel mai probabil a suferit o defecţiune la motor.

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă în localitatea Dumeni, comuna George Enescu, judeţul Botoşani. Un autocar încărcat cu copii, cel mai probabil aflaţi în excursie a luat foc din mers, pe o stradă din Dumeni. Şoferul a observat cum un fum înecăcios ieşea din blocul motor iar mai apoi cum a izbucnit în flăcări. Şoferul a oprit autocarul şi a avut prezenţa de spirit să evacueze toţi cei 21 de copii aflaţi în autocarul care ardea. 

Totodată a folosit mai multe stingătoare în încercarea de a domoli flăcările.  Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Dorohoi a ajuns la faţa locului şi a reuşit să stingă autocarul cu autospeciala cu apă şi spumă. Autocarul este un model mai vechi şi cel mai probabil, spun şi pompierii incendiul a izbucnit de la o defecţiune, eventual un scurtcircuit.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O autoutilitară a luat foc pe DN65 Piteşti - Craiova. De la ce au izbucnit flăcările

Un autoturism a luat foc lângă Catedrala Ortodoxă din Focşani VIDEO

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite