Botoşani: ULUITOR: Şi ascultaţi şi cu banii luaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SRI-ul nu are bani de ascultat telefoanele
SRI-ul nu are bani de ascultat telefoanele

SRI nu are bani de ascultat telefoanele . Din acest an, cei,, ascultaţi,, vor trebui să suporte aceste cheltuieli. Avocaţii sunt convinşi că şi până acum ,, factura,, era trecută în cheltuieli de judecăt şi era plătit de cel găsit vinovat.

Oficial, Serviciul Român de Informaţii a tras cu urechea la convorbirile telefonice a 184 de persoane inculpate anul trecut în dosare de crimă organizată, trafic de droguri şi persoane, falsificare de monedă, crime şi fapte de corupţie.

Din acest an, cei ale căror telefoane sunt interceptate vor fi puşi la plată. SRI nu mai are bani pentru plata convorbirilor interceptate.,, Probabil, din acest an  aceste cheltuieli se vor trece în cheltuielile judiciare. „a spus Cristian Popovici, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani care a solicitat anul trecut 42 de autorizaţii pentru ascultarea telefoanelor.

Avocaţii cred că totul este o găselniţă şi că aceste cheltuieli erau oricum suportate de cei ,, ascultaţi,, . Dovadă cheltuielile judiciare nejustificat de mari pe care cei condamnaţi definitiv sunt obligaţi să le plătească.

Şefii SRI Botoşani au refuzat să facă vreun comentariu .,, Nu putem furniza niciun fel de informaţii „ a spus Ioan Mamaischi, director SRI Botoşani.

Detalii aflaţi mâine în  Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite