Botoşani: Primăria vrea să ne facă un ştrand în Parcul Eminescu (FOTO-PROIECT)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa va arăta bazinul de înot din parc
Aşa va arăta bazinul de înot din parc

Bazinul va fi construit în locul fostelor serelor de flori. Municipalitatea a confirmat că dispune de fondurile necesare şi că  în cel mult două luni va organiza  licitaţia pentru construirea unui bazin didactic de înot.

bazin 2

Ideea de a construi un bazin de înot în Parcul Mihai Eminescu,  este ceva  mai veche însă până acum nu s-a putut concretiza pentru că nu existau suficienţi bani la bugetul local. În urmă cu doi ani, municipalitatea a obţinut o finanţare din partea Companiei Naţionale de Investiţii pentru a construi în locul serelor de flori din parc un bazin didactic. Cu toate că s-au cheltuit atunci câteva sute de mii de lei pentru demolarea serelor şi întocmirea unui proiect în acest sens, investiţia a fost sistată de ministrul Elena Udrea care a retras finanţarea motivând criza economică prin fare trece ţara.

image

Bazin de înot de un milion de lei

bazin didactic

Cum în Botoşani nu există la această oră niciun ştrand public, Executivul Primăriei a reluat discuţiile pentru construirea unui bazin de înot, mai ales că deţin proiectul  pentru acestă investiţie. " Am găsit banii necesari pentru executarea lucrării şi trebuie doar să organizăm licitaţia publică. Este vorba de aproximativ 1 milion de lei, bani pe care-i avem în buget . Până în toamnă bazinul va fi finalizat",  a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Mai multe amănunte în Adevărul de Seară de mâine

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite