Botoşani: Dr. Pam Ramsey-SUA: „Suferiţi de aceleaşi boli ca şi americanii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceasta este constatarea pe care a făcut-o doctorul american care a coordonat o misiune medicală la Dorohoi. Medicul american spune că tot mai mulţi oameni suferă de diabet şi hipertensiune din cauza crizei economice.

Organizaţia americană „Medical Mission" şi-a încheiat astăzi acţiunea pe care a avut-o timp de cinci zile la Dorohoi. Zilnic, echipa de medici americani a consultat 120 de persoane şi au efectuat zeci de intervenţii de chirurgie plastică şi oftalmologică. Concluzia medicilor din SUA a fost că americanii şi românii suferă cam de acelaşi afecţiuni: diabet şi hipertensiune.

Suferiţi de aceleaşi boli ca şi americanii. Toţi avem aceleaşi probleme de sănătate. Probabil din cauza crizei mâncăm neatent, fast-food - uri, foarte sărat ,puţine legume,  nu facem sport şi nu se mai face muncă fizică.  Oamenii stau toată ziua în spatele unor calculatoare fără să se mişte. Indiferent de ziua pe care am avut-o ar trebui să facem mişcare cel puţin 30 de minute.", a spus dr.  Pam Ramsey, coordonatorul  „Medical Mission"

Citeşte şi:

Exemplul american la Dorohoi: Voluntarii de la Medical Missions au început consultaţiile gratuite cu o zi mai repede!

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite