Au vrut să treacă ilegal frontiera şi s-au ales cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru ca au trecut ilegal frontiera FOTO STPF Botosani
Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru ca au trecut ilegal frontiera FOTO STPF Botosani

Un cetăţean afgan şi unul moldovean au fost suprinşi de poliţiştii de frontieră  din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România, peste podul de gheaţă format pe râul Prut .

S-a întâmplat pe 7 februarie, în timpul unui control desfăşurat pe timpul nopţii  de poliţiştii de frontiră , aflaţi în executarea unei misiuni specifice, în localitatea Radauti Prut. Oamneii legii  au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Slobozia, trei persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă şi se deplasau dinspre malul râului Prut spre interiorul ţării.

Politistii de frontiera au reusit sa identifice doar doi cetateni, cel de-al treilea reuşind să se întoarcă în Republica Moldova .  În timpul cercetărilor, bărbaţii au declarat că au plecat din Moldova cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Uniunii Europene pentru a găsi un loc de muncă. 

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite