Accident cumplit produs în Ajun de Crăciun: un adolescent de 15 ani a murit, după ce mătuşa sa a intrat cu maşina într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un băiat de 15 ani a murit, după ce mătuşa sa a intrat cu maşina în copac. FOTO: www.botosaninews.ro
Un băiat de 15 ani a murit, după ce mătuşa sa a intrat cu maşina în copac. FOTO: www.botosaninews.ro

Un accident grav de circulaţie s-a produs, în după – amiaza zilei Ajunului de Crăciun, în localitatea Mihail Kogălniceanu, din judeţul Botoşani. Un minor de 15 ani a decedat, iar alte persoane au fost rănite grav, după ce o şoferiţă a intrat cu maşina într-un copac.

O nouă tragedie rutieră s-a produs pe şoselele din judeţul Botoşani, pe raza localităţii Mihail Kogălniceanu. Un adolescent de 15 ani a decedat pe loc, iar alte patru persoane au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un copac de pe marginea drumului.

O şoferiţă, care conducea un autoturismul Opel, la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent într-un copac.

Impactul a fost atât de puternic, încât un minor de 15 ani, nepotul şoferiţei şi o femeie, pasageri în autovehicul, au rămas prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii. La faţa locului au ajuns cei de la Descarcerare şi mai multe ambulanţe, însă din nefericire, pentru băiatul de 15 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiţi să constate decesul acesteia.

Ceilalţi patru ocupanţi ai vehiculului au fost duşi la spital cu tot felul de leziuni. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au deschis o anchetă, întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite