Un dascăl a murit, iar un preot a fost rănit grav, într-un teribil accident rutier. Cei doi mai aveau o casă de binecuvântat înainte de producerea tragediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dascălul dintr-o comună botoşăneană a murit după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o maşină
Dascălul dintr-o comună botoşăneană a murit după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o maşină

Preotul şi dascălul din satul botoşănean Lişna au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie. Căruţa în care se aflau cei doi a fost spulberată de o maşină, chiar când se pregăteau să se depaseze spre ultima casă din localitate, pe care o mai aveau de binecuvânt înainte de Crăciun.

Un accident teribil s-a produs în această seară în comuna Suharău, din judeţul Botoşani. Un preot şi un dascăl au fost implicaţi într-un eveniment rutier deosebit de grav ce s-a produs pe DN 29A, pe raza localităţii Lişna. 

Preotul Marius Păduraru şi dascălul Ilie Leancă erau într-o căruţă ce urma să-i ducă la ultima casă din sat pentru a acorda binecuvântarea de dinainte de Crăciun.

Ghinionul a făcut ca faetonul, ce se afla la mică distanţă de casa învăţătorului din Lişna, să fie pur şi simplu spulberat de maşina condusă de o femeie, în vârstă de 42 de ani, care circula pe direcţia Darabani spre Dorohoi. 

Impactul a fost atât de puternic, încât dascălul, de 56 de ani, a decedat pe loc, în timp ce preotul a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă.

Căruţaşul şi şoferiţa au fost testaţi de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. 

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea circumstanţelor producerii accidentului. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite