VIDEO Două case s-au făcut scrum într-o comună bistriţeană. Proprietarul uneia dintre ele, găsit carbonizat în interior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni noaptea, două case din localitatea Suplai, comuna Zagra, au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a izbucnit la una dintre clădiri, extinzându-se rapid şi la cea de-a doua, care se afla aproape lipită de prima. După lichidarea flăcărilor, pompierii au descoperit trupul carbonizat al unuia dintre proprietari.

Luni noaptea, în jurul orei 02:00, o casă din localitatea Suplai, comuna Zagra a fost cuprinsă de flăcări. La scurt timp, din cauza materialelor folosite pentru construcţia casei şi anume a lemnului, dar şi a faptului că clădirea în cauză se afla foarte aproape de alta, flăcările s-au extins la o altă locuinţă.

Pompierii au găsit un incendiu generalizat, manifestându-se violent la ambele case. Câteva ore s-au luptat pompierii militari şi voluntari cu flăcările. 

„În momentul ajungerii la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat. Trei echipaje de pompieri militari de la Secţia Năsăud cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi voluntarii de la SVSU Zagra, cu o autospecială au acţionat preţ de câteva ore pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv îndepărtarea elementelor de construcţie care prezentau riscul prăbuşirii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, Marius Rus. 

image

Trupul carbonizat al bătrânului a fost găsit după lichidarea flăcărilor (Foto: ISU Bistriţa)

După lichidarea flăcărilor, într-una dintre case a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 69 de ani, cel mai probabil proprietarul casei, care nu a mai apucat să se salveze.  

Prima casă de la care a pornit incendiul a ars în totalitate, în timp ce cea de-a doua a ars în proporţie de 70%. Deocamdată nu se ştie de la ce au pornit flăcările. 

Două case s-au făcut scrum într-o comună bistriţeană. Proprietarul uneia dintre ele, găsit carbonizat în interior

Vă mai recomandăm:

VIDEO Oameni dispăruţi în mod bizar după un incendiu devastator. Jaful urmat de crimă, pista urmărită de poliţişti

Un bărbat a incendiat casa fostei prietene, pentru că femeia refuza să se împace cu el

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite