Trupa de majorete Cheers a făcut spectacol la „România Dansează”. După momentul bistriţenilor, Connect-R a cerut pastile pentru inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orele lungi de antrenament au dat rezultate pentru trupa de majorete Cheers din Bistriţa, care a reuşit să impresioneze juriul competiei „România Dansează” de la Antena 1.

Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” este singura unitate de învăţământ din Bistriţa-Năsăud care a avut trupă de majorete. În timp trupa Cheers a reuşit însă să atragă elevi din mai multe licee din municipiu.

Mai mult, performanţa celor 23 de membri a fost lăudată şi recunoscută şi de către juriul competiţiei „România Dansează”.

Grupul este format din 23 de băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 11 şi 19 de ani din Bistriţa. Coregrafa trupei de majorete este Roxana Lăpuşte, o  elevă a Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu”.

Salturile şi acrobaţiile pregătite în ore multe de muncă  de trupa de majorete au impresionat juriul competiţiei, CRBL, Monica Petrică şi Connect-R acordând grupului trei steluţe care îi permit să treacă în etapa următoare.

„Mi se pare foarte greu ceea ce faceţi. Ori că te arunci cu coarda în cap, ori că te iau băieţii ăştia şi dau cu tine de tavan, mi se pare fix aceeaşi treabă. Felicitările mele, Bravo”, a transmis Connect-R trupei de majorete.

Şi ceilalţi doi membri ai juriului au fost la fel de impresionaţi, singura lor cerinţă fiind ca momentul următor pregătit de bistriţeni să conţină mai multe mişcări de dans. Întreg momentul îl puteţi urmări aici.Vă mai recomandăm:

Premiul cel mare al competiţiei Cupa Şcolilor la Street Dance merge la Alba Iulia

VIDEO Isteria „happy” a ajuns şi la Bistriţa. Frumuseţile municipiului promovate pe piesa lui Pharrell Williams

 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite