Traşi cu sania la peste 120 de km/oră. „Cursa mortală” a fost amendată de Poliţie  VIDEO

0
0
Captura video
Captura video

Mai mulţi tineri aflaţi pe sanie au fost traşi cu maşina la o viteză ce depăşeşte 120 de kilometri pe oră. Poliţia s-a sesizat şi l-a amendat pe şofer.

O „cursă mortală” a avut loc pe DJ 172, în localitatea Cociu (Bistriţa-Năsăud), în urmă cu patru zile. O sanie cu mai multe persoane pe ea este trasă de o maşină, iar vitezometrul depăşeşte 120 de kilometri la oră, scriu jurnaliştii de la Bistriţeanul.ro

Totul a fost filmat de un pasager al maşinii şi postat pe Tik Tok cu titlul „Cursă mortală”.

Imaginile au ajuns şi la Poliţie. Astfel, IPJ Bistriţa-Năsăud a transmis miercuri 26 ianuarie, că „în urma verificărilor efectuate cu privire la imaginile apărute pe o reţea de socializare, poliţiştii au stabilit faptul că în seara de 22 ianuarie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Cociu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 172, pe raza localităţii Cociu, a tractat o sanie pe care se aflau mai multe persoane, încălcând regulile de circulaţie”.

Condus la sediul poliţiei, şoferul şi-a recunoscut fapta şi a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, sancţiunea fiind în cuantum de 1305 lei.

„Verificările continuă, pentru analizarea situaţiei şi dispunerea altor măsuri legale”, mai spun poliţiştii.

Vă recomandăm şi: 

Plan roşu de intervenţie în Bistriţa-Năsăud. Un autoturism în care se aflau un adult şi doi copii, lovit de un tren

Lecţie de trecere a străzii de la un câine, într-un oraş din România | VIDEO

Bistriţa


Ultimele știri
Cele mai citite