SCANDAL MONSTRU. Huiduieli şi jigniri aduse preşedintelui CJ BN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalurile din Coniliul Judeţean Bistriţa-Năsăud au continuat şi la şedinţa extraordinară convocată pentru joi. Liviu Rusu i-a interzis consilieruui judeţean Dorin Popescu să mai vorbească şi nu i-a permis lui Daniel Suciu să-şi prezinte propunerea cu care a venit.

După ce prefectul Cristian Florian a declarat ca fiind nevalidă şedinţa extraordinară de joi 19 ianuarie, Consiliul Judeţean s-a reunit din nou în şedinţă extraordinară pentru a împărţi din nou banii din cotele defalcate din impozit şi TVA. Dacă în prima şedinţă opoziţia a fost nemulţumită de felul în care au fost împărţite aceste sume, de această dată au venit cu o propunere proprie, care nu a fost prezentată însă.

Primul care a luat cuvântul în plenul şedinţei a fost consilierul judeţean PNL, Dorin Popescu, care a spus că mandatul lui Liviu Rusu a fost o gaură neagră în istoria acestui judeţ. „Sper să nu mai faceţi nicio şedinţă ordinară până la sfârşitul mandatului dumneavoastră care a fost o gaură neagră. De fapt de la un reprezentant al unui partid mâncător de broaşte nici nu avem pretenţii la alte lucruri din partea dumneavoastră. Eu vorbesc în metafore. Facem poezii. Ce să facem altceva cu dumneavoastră decât poezii?", a declarat Popescu.

Declaraţia acestuia a trezit furia peşedintelui care i-a interzis să mai ia cuvântul şi în huiduielile primarilor USL prezenţi în sală a supus la vot bugetul, care a trecut cu votul a 16 pentru şi 14 împotrivă. „Eu nu mai permit să se vorbească mitocăneşte la modul de căruţaş în Consiliul Judeţean", şi-a motivat Liviu Rusu decizia.

În jur de zece primari au fost prezenţi în sală şi toţi au început să-l huiduie pe Liviu Rusu pentru ca apoi să înceapă să strege la consilierii judeţeni PDL spunându-le nesimţiţi şi ordinari.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite