Ponta, aşteptat la Bistriţa cu o barcă gonflabilă cu mesajul: „Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii barca şi oamenii sunt pregătiţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
barca ponta

Vineri, la Bistriţa au poposit primul ministru Victor Ponta, ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu, vicepremierul Liviu Dragnea, precum şi ministrul Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii Doina Pană. În timp ce Victor Ponta vizita Spitalul Judeţean de Urgenţă, la doi paşi, lângă o fântână arteziană, a fost amplasată o barcă gonflabilă pe care stătea scris mesaj: „Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi”.

Primul ministru Victor Ponta este urmărit de incidentul cu barca până şi la Bistriţa, locul de baştină al ministrului Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii, Doina Pană.

În timp ce Victor Ponta vizita Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, la doi paşi de clădire, lângă o fântână arteziană, a fost amplasată o barcă gonflabilă, pe care stătea scris: „Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi”. Cum a ajuns barca acolo nu se ştie, mai ales că întreaga zonă a fost împănzită de forţe de ordine.

Victor Ponta se află în vizită la Bistriţa, fiind însoţit de soţia sa Daciana Sârbu, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, vicepremierul Liviu Dragnea, precum şi ministrul Apelor, Pădurilor şi Pisciculturii Doina Pană. Primul ministru a participat la inaugurarea maternităţii, urmând să viziteze fabrica nemţilor de la Leoni şi să participe la ceremonialul militar organizat cu ocazia plecării a 124 de militari bistriţeni în Afganistan.



 

ponta barca 2
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite