Fostul concurent de la Dansez pentru Tine Ovidiu Danci le cere militarilor care l-au păcălit 6000 de euro în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De un an Ovidiu Danci încearcă să ajungă la o înţelegere cu cei doi bistriţeni, care refuză să îi dea casa şi mobilierul FOTO: Ovidiu Danci
De un an Ovidiu Danci încearcă să ajungă la o înţelegere cu cei doi bistriţeni, care refuză să îi dea casa şi mobilierul FOTO: Ovidiu Danci

Astăzi se împlineşte un an de când fostul concurent de la Dansez pentru Tine Ovidiu Danci s-a trezit ţepuit de cei mai buni prieteni ai săi, primii militari din ţară care s-au căsătorit în Afganistan. Cuplul îi cere dansatorului daune morale în valoare de 100.000 de euro, în timp ce balerinul bistriţean le cere 6000 de euro pentru bunurile sale pe care refuză să îl returneze.


Din cauza unor credite neachitate la timp, banca la care se împrumutase Ovidiu pentru a-şi achiziţiona o casă a scos locuinţa la licitaţie. Dansatorul a stabilit cu cuplul de militari să achiziţioneze locuinţa la licitaţie şi să o înapoieze după ce Ovidiu va face rost de banii necesari.

După ce s-au văzut cu cheile de la casă în mână, militarii au refuzat să mai înapoieze locuinţa, „sechestrând” în ea şi bunurile dansatorului. Mai mult, din luna august a anului trecut când a ameninţat că se sinucide, Ovidiu Danci nu a primit nicio reacţie din partea cuplului.

Militarii care şi-au unit destinele tocmai în Afganistan s-au mutat în Bucureşti, lăsând un alt angajat al Armatei în chirie în casa pe care refuză să o returneze dansatorului. Noul chiriaş a închiriat locuinţa cu tot cu mobilă şi aparatură electro-casnică, motiv pentru care refuză să îi înapoieze bunurile lui Ovidiu.

Potrivit dansatorului cei doi militari îi erau prieteni foarte buni, acesta ajutându-i chiar să-şi organizeze nunta pe care au făcut-o în ţară. Deşi situaţia celor doi este cunoscută de către Armata Română, aceasta refuză să ofere vreo poziţie în acest sens.

În prezent cei implicaţi se judecă în două procese, unul în care  Diana şi Alexandru Ilie cer daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru scandalul mediatic în care au fost implicaţi, iar altul deschis de Ovidiu Danci în care dansatorul cere 6000 de euro despăgubiri pentru mobilierul şi aparatura electro-casnică pe care cei doi refuză să le înapoieze.

„Mă rog la bunul Dumnezeu să îmi dea putere să merg până în pânzele albe pentru dreptatea mea. Această Diana şi-a lăsat copilul de 6 luni, ahtiată după bani şi carieră şi a plecat să lupte în Afganistan. Nici lacrimile şi suferinţa familiei mele nu o pot face să fie umană. Anunţ public că nu voi ceda, voi lupta şi nu aş vrea să fiu judecat pentru niciun gest la care voi recurge pentru dreptatea şi adevărul meu, susţine Ovidiu Danci.


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite