Cum şi-au transformat doi bistriţeni locuinţele în „fabrică” ilegală de produs bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unor percheziţii domiciliare, poliţiştii şi procurorii DIICOT au descoperit adevărate „fabrici de bani”.În locuinţele a doi bistriţeni s-au descoperit dispozitive pentru citirea cărţilor de credit, pentru inscripţionarea lor, dar şi pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică.

Doi bărbaţi din Bistriţa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru şantaj, deţinere de instrumente pentru falsificarea de valori, efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive şi trafic de droguri de risc.

„La data de 28 martie, la locuinţele bărbaţilor, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate: suma de 11.412 de lei, un dispozitiv tip handheld skimmer – folosit la citirea cărţilor de credit, un dispozitiv foosit la iscripţionarea şi citirea de cărţi de credit, carduri bancare şi nebancare, precum şi alte instrumente şi dispozitive auxiliare folosite pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică. De asemenea, a fost ridicat un plic care prezintă urme de substanţă pulverulentă de culoare albă”, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, într-un comunicat e presă. 

Cei doi urmează să fie propuşi instanţei pentru arestare preventivă. 

Vă mai recomandăm:

Trafic cu ţigări. 89 de percheziţii au loc în Spania şi România pentru destructurarea unei grupări de traficanţi

Reţea compusă din zeci de persoane, care asigurau „alimentarea” cu droguri a adolescenţilor din Bistriţa, destructurată de DIICOT

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite