Crin Antonescu s-a nimerit cu Victor Ponta la Bistriţa. Preşedintele PNL: „Nu am în această seară programată nicio întâlnire cu dl Ponta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:Bianca Sara
FOTO:Bianca Sara

Preşedintele PNL Crin Antonescu poposeşte joi şi vineri la Bistriţa. Tot joi a sosit la Bistriţa şi primul ministru Victor Ponta, care va asista vineri la inaugurarea unei secţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă şi la un ceremonial militar. Cei doi s-au cazat la acelaşi hotel, însă Crin Antonescu a precizat într-o conferinţă de presă că nu are programată nicio întâlnire cu Victor Ponta.

Au ajuns la Bistriţa în aceeaşi zi şi s-au cazat la acelaşi hotel. Joi seara în timp ce Crin Antonescu susţinea o conferinţă de presă la sediul PNL din centrul istoric al Bistriţei, la nici 500 de metri distanţă, Victor Ponta lua cina la un restaurant.

Întrebat dacă există vreo şansă ca să se intersecteze cu primul ministru, Crin Antonescu a declarat:

„Dacă întâlnesc pe uliţă sau într-un loc oarecare oameni cunoscuţi le dau bună-seara, n-am în sensul acesta nicio restricţie. Nu am în această seară nicio întâlnire cu domnul Ponta”.

De asemenea, şeful PNL a mai spus că nu se aştepta să-l întâlnească pe Victor Ponta la Bistriţa şi că este vorba despre o coincidenţă de agende.

„Asta poate să-mi trezească o oarecare nostalgie pentru că ultima dată când am fost la Bistriţa am fost tot împreună cu domnul Ponta şi alţi domni”, a completat Crin Antonescu.

Victor Ponta este însoţit în vizita de la Bistriţa de către ministrul Apărării Naţionale Mircea Duşa şi de către ministrul Afacerilor Externe Titus Corlăţean. Primul ministru urmează să viziteze vineri o secţie proaspăt reabilitată a Spitalului Judeţean de Urgenţă, precum şi fabrica nemţilor de la Leoni.  Acesta va asista, de asemenea, la un ceremonial militar.

Vă mai recomandăm:

Crin Antonescu: „Victor Ponta a început să semene cu Adrian Năstase. E perfect arogant”

Ponta, despre semnarea decorării lui Opriş: Dacă CCR decide, semnez. Dar este o greşeală



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite