Coliziune între o cisternă cu motorină şi un autocar, în Bistriţa-Năsăud. A fost activat Planul Roşu. O persoană a murit FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Bistriţa
FOTO ISU Bistriţa

Un accident în care au fost implicate o cisternă cu motorină şi un autocar s-a produs, joi după-amiază, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. 15 persoane au fost implicat, din care două sunt în stare gravă.

UPDATE 18.15

La 17.30, Planului Roşu de Intervenţie a fost dezactivat. 

Bilanţ final: echipajele de intervenţie au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat, în stop cardiorespirator. Din păcate, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat. 

A doua victima aflată în stare gravă a fost stabilizată şi va fi transportată la UPU SMURD Bistriţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fata locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital. Pentru continuarea deplasării, a fost pus la la dispoziţie un alt mijloc de transport.

UPDATE ORA 17.15

În accident au fost implicate 15 persoane. Unul dintre ocupanţi se află în stop cardio respirator, iar altul este în stare gravă. Celelalte persoane se află în evaluare medicală la faţa locului.

GALERIE FOTO

     

Ştirea iniţială

Un grav accident rutier între o cisterna încărcată cu motorină şi un autocar de persoane a avut loc joi, 18 noiembrie, între localităţile Lechinţa şi Chiraleş, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, în urma accidentului au rezultat 13 victime, din care 2 în stare gravă, iar 11 cu leziuni minore. 

În acest moment, se efectuează manevrele de resuscitare şi se acordă îngrijiri medicale la faţa locului.În urma accidentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 

Potrivit IGSU, pompierii intervin cu 3 autospeciale de stingere, una de descarcarare, 2 ambulante SMURD, 2 ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanta şi o unitate de terapie intensivă mobilă. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Tânără din Buzău, ucisă într-un accident provocat de un şofer vitezoman

Cinci persoane încarcerate în urma unui grav accident pe Centura Galaţiului. Un taxi care transporta clienţi s-a răsturnat

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite