Bistriţean, reţinut după ce a închiriat 15 autoturisme pe care le-a vândut unei firme de dezmembrări auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Poliţiştii din cadrul IPJ Satu Mare au descins astăzi la un atelier de dezmembrări auto din Sighetu Marmaţiei, reţinându-l atât pe administratorul acestuia, cât şi un bărbat din Bistriţa. Bistiţeanul i-ar fi vândut proprietarulul atelierului 15 autoturisme pe care le închiriase.


Atât proprietarul atelierului, cât şi un bistriţean au fost reţinuţi de către poliţişti, care urmează să-i prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă. Constantin Astalus a închiriat 15 autoturisme de la persoane fizice sau firme din judeţele Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Potrivit actualmm.ro, maşinile au fost vândute ulterior, la un preţ mult sub valoarea de piaţă, atelierului de dezmembrări din Sighetu Marmaţiei. Proprietarul atelierului cunoştea provenienţa maşinilor şi cu toate acestea a acceptat să le achiziţioneze, contra unor sume cuprinse între 400 şi 900 de euro.

„Din septembrie 2012 şi până în luna martie, primul suspect a închiriat de la persoane fizice 15 autoturisme, fiind ulterior valorificate în Sighet două dintre maşini, în valoare de 6500 de euro. Bărbatul este cercetat de poliţiştii bistriţeni şi pentru comiterea unor infracţiuni de natură economică,” spun poliţiştii din Satu Mare.
 

BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite