Bistriţa paralizată de zăpezi. S-a circulat cu dificultate pe străzile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bistriţeni au întârziat luni dimineaţa la muncă din cauza drumurilor care erau impracticabile şi a traficului extrem de îngreunat. Autorităţile locale spune că au scos 29 de utilaje pe străzi în cursul nopţii şi a dimineaţii.

Circulaţia a fost îngreunată în această dimienaţă sute de maşini circulând bară la bară pe principalele artere ale Bistriţei şi de multe ori maşinile mai mult stăteau pe loc decât să înainteze. O porţiune de 500 de metri era parcursă în mai bine de 15 minute, iar şoferii grăbişi nu făceau decât să blocheze mai mult traficul decât să circule în aşa fel încât să îl fluidizeze. Taximetriţtii bistriţeni spun că nu au văzut utilaje de deszăpezire pe străzi deşi a nins duminică aproape toată ziua şi toată noaptea.

Vicerimarul oraşului, George Avram spune în schimb că au fost scoase pe străzi 29 de utilaje care şi-au făcut treaba. „S-a intervenit prima dată pe principalele artere ale oraşului şi apoi pe străzile lăturalnice. S-a aruncat sare, nisip şi clorură de calciu, iar circulaţia s-a desfăşurat în condiţii destul de bune dată fiind cantitatea importantă de zăpadă care a căzut în cursul nopţii. Bistriţa nu a fost blocată aşa cum s-a întâmplat cu alte oraşe", susţine viceprimarul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite