Basarabean împuşcat şi abandonat pe un câmp lângă Bistriţa. Medicii au numărat şase plăgi de gloanţe, dar omul trăieşte. Unde a fost prins autorul atacului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din comuna bistriţeană Cepari a anunţat autorităţile în dimineaţa zilei de sâmbătă, 14 aprilie, că a găsit un om împuşcat pe câmp de lângă casa lui.

UPDATE 13.00

„În această dimineaţă, în jurul orei 05.15, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, cetăţean moldovean, prezentand multiple plăgi, pe gât, umărul drept, torace şi braţul stâng, având trei gloanţe retinute în corp. În momentul de faţă, bărbatul, care este conştient şi cooperant, se află în investigaţii şi explorări imagistice, medicii urmand să stabilească dacă va fi sau nu transferat la o clinică de chirurgie vasculară din altă localitate, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale“, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Poliţiştii mobilizaţi în jurul orei 4.30 au găsit la locul indicat un cetăţean basarabean în vârstă de 31 de ani, cu şase plăgi împuşcate în zona braţelor, a toracelui şi gâtului, pe care l-au transportat de urgenţă la spital, în stare gravă. Medicii spun că trei gloanţe i-au rămas în corp, iar victima atacului este pregătită pentru un transfer la spitalului din Târgu Mureş, unde va fi operată.

"Poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că în localitatea Cepari, un bărbat, de 31 de ani, din Republica Moldova a fost rănit, prezentând multe răni, posibil prin împuşcare. La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că acesta ar  fi fost rănit în urma unui conflict spontan, de către un alt bărbat, care a fugit de la faţa locului. A fost prins la scurt timp, ca urmare a măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţişti, in Judeţul Maramureş. Serviciul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor“, a declarat pentru Adevărul purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit surselor din anchetă, autorul atacului este tot cetăţean basarabean şi a fost prins în judeţul Maramureş, în urma unui filtru al Poliţiei, după indicaţiile oferite chiar de victima sa, cu ultimele puteri. Localnicul din Bistriţa care l-a găsit spune că tânărul vorbea româna stricat, cu un puternic accent rusesc.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite