Adolescentul de 14 ani care a înjunghiat mortal un băiat de 13 ani, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
copil injunghiat 4

După ce mai bine de jumătate de zi minorul de 14 ani bănuit că i-a l-a înjunghiat cu un cuţit pe băiatul de 13 ani care şi-a pierdut vineri viaţa a fost audiat la sediul IPJ, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a emis mandat de arestare preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul care în urma unui conflict a înjunghiat mortal vineri un băiat cu doar un an mai mic îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest, Tribunalul Bistriţa-Năsăud emiţând un mandat de arestare preventivă.

Incidentul care i-a cauzat moartea unui băiat de 13 ani de etnie romă originar dintr-un sat din judeţul Cluj s-a petrecut vineri dimineaţă pe o alee folosită de muncitorii din zona industrială. Băiatul de 13 ani, însoţit de sora sa de 8 ani, se îndrepta spre un izvor de la marginea oraşului pentru a lua apă pentru familie în momentul în care a fost atacat de 4 indivizi şi ei de etnie romă.

Cei patru, cu vârste cuprinse între 14 şi 32 de ani l-au atacat pe băiat, lovindu-l în cap şi înjunghiindu-l în stern. Potrivit anchetatorilor, minorul de 14 ani care a şi fost reţinut a fost cel care a aplicat lovitura fatală cu un cuţit.
Medicii legişti confirmă faptul că lovitura provocată de cuţit a fost cea care i-a cauzat moartea băiatului, care locuia într-o tabără improvizată din zona industrială.

Familiile celor patru atacatori şi cea a minorului care şi-a pierdut viaţa erau în conflict de mai mult timp, miza fiind diferitele zone din oraş de unde colectau fier vechi şi deşeuri reciclabile. Vineri, conflictul ar fi pornit de la câinele victimei, care l-ar fi muşcat sau ar fi intenţionat să-l muşte pe unul dintre atacatori.

Sora victimei, în vârstă de 8 ani, care a luat parte la întreg conflictul şi la moartea fratelui său va primi consiliere psihologică, pentru a trece peste această traumă.



Vă mai recomandăm:

Un minor de 14 ani, principalul suspect în cazul omorului băiatului de 13 ani

Înregistrare video cu un tată care-şi bate copiii cu bestialitate. Mesajul copilelor maltratate: „Vrem la Casa de copii. Salvaţi-ne de tată”



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite