VIDEO Trei de „DA“ pentru texanul care a impresionat juriul „Românii au Talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu trece nici măcar o ediţie a renumitului concurs „Românii au Talent“, fără ca maramureşenii să nu iasă în evidenţă. De această dată, un tânăr student la actorie, a obţinut aprecierea juriului şi aplauzele întregii săli cu piesa country „The Weary Kid“.

Liviu Bora este un tânăr în vârstă de 18 ani, care îşi doreşte să câştige marele premiu cu muzica country. În prima etapă acesta a venit în faţa tuturor cu o piesă semnată de Ryan Binghamm, iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor. A reuşit să obţină trei de „DA“, iar publicul l-a aplaudat în continuu. Cei trei membri ai juriului s-au arătat încântaţi de prestaţia maramureşeanului, chiar dacă au recunoscut că acest gen muzical nu este pe gustul lor. „Mi-a placut timbrul tău. Rar se întâmplă să-mi placă astfel de piese liniştite. Mi-a plăcut şi felul în care te-a privit Mihai, nu ştiu dacă i-a plăcut sau nu i-a placut. Că avea parul mai lung decât tine, nu stiu de ce te uitai aşa”, a spus Andra. 

„Relaxaţi-vă! Totul va fi bine. Mă uitam atent şi cu plăcere la cum cântai. Deseori vă înşelaţi în privinţa mea. M-am uitat urât? La el nu m-am uitat urât”, s-a apărat Mihai Petre. Maramureşeanul a trecut cu trei de „DA“ în etapa următoare. 

Show-ul „Românii au talent“, urmărit de aproape şapte milioane de români în minutul de aur

VIDEO Clujeanca de la „Românii au talent“ care a uimit o ţară întreagă cu portretul  său „psihologic“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite