VIDEO HCM Baia Mare s-a despărţit de proprii suporteri cu trei victorii în două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Baia Mare s-a impus în toate cele trei meciuri Foto: Arhivă
HCM Baia Mare s-a impus în toate cele trei meciuri Foto: Arhivă

Vicecampioana României a câştigat toate cele trei partide din cadrul turneului internaţional ce a avut loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană“ din Baia Mare, la finele săptămânii trecute. Deşi opt jucătoare au lipsit din lot, HCM a reuşit să se impună clar în fiecare partidă.

La turneu au participat HCM Baia Mare, Debrecen, Mureşul Târgu Mureş şi CSM Cetate Devatrans. Fetele antrenate de  Costică Buceschi şi Magda Kovacs au câştigat toate cele trei meciuri disputate, obţinând scorul de 29-22 cu CSM Cetatea Devatrans, cu 39-19 s-au impus în faţa celor de la Mureşul Târgu Mureş şi cu 25-21 în faţa echipei din Debrecen.
 

Deşi Ungureanu, Nechita, Pîrvuţ, Marin şi Eliza Buceschi, se aflau în vacanţă după turneul final, iar Geiger, Tătar şi Puiu nu au putut evolua din cauza unor probleme de sănătate, HCM Baia Mare a reuşit să ajungă fără prea mare dificultate în fruntea clasamentului. “A fost bine pentru că am câştigat toate meciurile. A fost foarte greu pentru că am avut un lot restrâns, am avut doar 11 jucatoare dintre care doi portari“, a spus Costica Buceschi. 


La sfârşitul acestei săptămâni handbalistele băimărence vor mai participa la un turneu de pregătire, iar lotul se va reuni în data de 2 ianuarie 2014. 

Baia Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite