Tot mai mulţi maramureşeni devin victimele escrocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi maramureşeni au fost înşelaţi cu aproximativ 3.000 de euro Foto: Arhivă
Doi maramureşeni au fost înşelaţi cu aproximativ 3.000 de euro Foto: Arhivă

Metoda „Accidentul” dar şi revendicarea unui fals câştig continuă să facă victime printre maramureşeni. O băimăreancă a căzut în plasa escrocilor şi a fost convinsă de aceştia să le trimită 2.000 de euro, iar un bărbat a fost înşelat cu 4.000 de lei în cursul aceleiaşi zile.


La fel ca şi în celelalte cazuri femeia a declarat că a fost sunată de către un bărbat care s-a recomandat a fi angajat al Ambasadei Spaniei la Bucureşti. Acesta a anunţat-o că fiul ei a provocat un accident de circulaţie în Madrid şi a fost reţinut de poliţia spaniolă, iar pentru a nu fi arestat are nevoie de un avocat al cărui onorariu este de 2.000 de euro. Femia a plătit banii fără să stea prea mult pe gânduri, aflând pe urmă că a fost înşelată. 

În cursul aceleiaşi zile la Baia Mare a fost reclamată o altă înşelăciune. Un bărbat a sesizat poliţia că în data de 30 iulie a fost contactat telefonic de o femeie care a afirmat că se numeşte Vlădescu şi este director în cadrul unei companii de telefonie fixă. Aceasta l-a anunţat că este câştigătorul unui premiu în valoare de 30.000 de lei şi pentru a intra în posesia lui trebuie să depună prin serviciul Western Union 4.000 de lei pe numele Gabriel Constantin din Bucureşti. 

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Fost primar din Maramureş acuzat de înşelăciune

A apărut o nouă metodă de înşelăciune, "metoda accidentul". Mai multe persoane au plătit mii de lei pentru presupuse accidente cauzate de membri ai familiei

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite