Prins pe malul râului Tisa cu 1000 de pachete de ţigări ucrainene în valoare de 8800 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maramuresean prins cu colete cu tigari ucrainene FOTO:ijpfmm.ro
Maramuresean prins cu colete cu tigari ucrainene FOTO:ijpfmm.ro

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 1.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 8.800 lei, iar un cetăţean român este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

"În data de 25 august 2014, în jurul orei 10.00, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere a frontierei de stat în zona de competenţă, pe raza localităţii Crăciuneşti, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighet au observat pe malul râului Tisa două colete şi o persoană de sex masculin care se îndrepta spre acestea.

În momentul în care bărbatul a încercat să le preia, lucrătorii noştri au intervenit efectuând somaţiile legale prin voce.

Drept urmare, bărbatul a fost reţinut, fiind condus la sediul poliţiei de frontieră, împreună cu coletele, în vederea continuării cercetărilor.

Ulterior, acesta a fost identificat ca fiind Dumitru B., în vârstă de 40 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş

În urma inventarierii celor două colete, s-a constatat că acestea conţin 1.000 pachete ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 8.800 lei", a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite