Peste 60 de expozanţi la Rivulus Dominarum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia Rivulus Dominarum    Foto: CCIM
Expoziţia Rivulus Dominarum    Foto: CCIM

Expoziţia Rivulus Dominarum şi-a deschis porţile azi, 23 sepembrie. Evenimentul este organziat în fieare an în cadrl Sărbătorii Castanelor. Anul acesta 60 de agenţi economici îşi expun ofertele în cadrul eveimentului.

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş a organziat ediţia XXIV a manifestprii interenaţionale Rivulus Dominarum. Evenimentul areloc la Centrul de Instruire ş marketing din Aleea Expoziţiei nr. 5 din Baia Mare. Pe lângă expoziţia cu carater general mai poate fi văzut Salonul Tradiţie şiInovare în Maramureş Salonul Meşterilor Populari sau Salonul Industriilor Creative.

Expoziţia a promovat, pe parcursul anilor mii de firme iar în acest an 60 de agenţi economici din mai multe judeţe ale ţării şi sunt aşteptaţi sute de vizitatori să-i treacă pragul

Deshiderea oficială a avut loc în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale. Cu această ocazie, reprezentantul Guvernului în teritoriu a felicitat Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş pentru organizarea unui important eveniment de tradiţie, care reuneşte mediul de afaceri maramureşean şi nu numai, şi a subliniat faptul că o economie prosperă înseamnă angajaţi, adică cetăţeni, mulţumiţi. 

Mai puteţi citi:

Festivalul Castanelor a adus invitaţi de seamă la Şedinţa festivă a Consiliului Local

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite