Jaf la o casă de schimb valutar din Baia Mare. Hoţii au plecat cu 60.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară în ultimele luni, o casă de schimb valutar din aia Mare a fost jefuită. De această dată, incidentul a avut loc în cadrul centrului comercial din incinta RFN, de unde hoţii au reuşit să fugă cu un seif ce conţinea aproximativ 60 de mii de lei.

Spargerea a avut loc în urmă cu aproximativ două ore, când poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului. Din primele informaţii se pare că mai multe persoane necunoscute au intrat într-u spaţiu alăturat, aflat în renovare, unde au spart un perete despărţitor şi au plecat cu tot seiful. Daunele par a fi însemnate, având în vedere că în seif erau aproximativ 60 de mii de lei. 
 

Cei care au dat spargerea au gândit bine întreagul jaf, având în vedere că ştiau exact unde se află seiful şi cum se poate ajunge cu uşurinţă la el. Pentru a nu fi văzuţi de nimeni, hoţii au pus pe geamul spaţiului comercial o folie neagră.


În acest moment poliţiştii au demarat o anchetă pentru depistarea făptaşilor. Mai mult, Poliţia Rutieră a făcut filtre la ieşirile din municipiu în speranţa că îi vor prinde pe vinovaţi.

Casă de schimb valutar jefuită în Baia Mare. Hoţii au smuls seiful din perete

Jaf armat la o casă de amanet cu pistol de jucărie

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite