În Maramureş se circulă în condiţii de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsorile din ultimele 24 de ore nu au dat mari bătăi de cap drumarilor maramureşeni. Cu toate acestea, pentru prevenirea poleiului şi pentru ca zăpada să nu se depună în cantităţi mari pe drumurile naţionale şi judeţene, au fost împrăştiate peste 37- de tone de material antiderapant.

În Maramureş, în ultimele 24 de ore s-au semnalat precipitaţii sub formă de ninsoare în tot judeţul, cantităţi mai însemnate în zonele de munte Cavnic - Şuior- Băiuţ, stratul de zăpadă proaspăt depus fiind de 8 centimetri. În ultimele 48 de ore zăpada proaspăt căzută, în zona de munte, a fost de 40 centimetri.


În această perioadă s-a acţionat cu un număr de 31 de utilaje şi s-au răspândit 374 de tone de material antiderapant în vederea înlăturării stratului de zăpadă proaspăt depus şi prevenirii şi combaterii poleiului. Carosabilul este curat şi umed în zona de şes şi parţial curat în zona de munte, grosimea stratului de zăpadă pe carosabil fiind de 0-2 centimetri pe alocuri. Circulaţia se desfăşoară în condiţii normale de iarnă. Din fericire, nu au fost semnalate evenimente deosebite. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite