Doi maramureșeni au rămas fără permis după ce polițiștii i-au văzut din elicopter cum depășeau neregulamentar FOTO

0
Publicat:

Doi şoferi au rămas fără permis de conducere după ce au fost văzuţi de poliţişti din elicopter când efectuau depăşiri neregulamentare, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

foto permis auto
Doi maramureșeni au rămas fără permis după ce polițiștii i-au văzut din elicopter FOTO Arhivă

Conform sursei citate, survolarea cu elicopterul IGAV pe DN 18, unul dintre cele mai circulate drumuri din judeţul Maramureş, s-a efectuat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră.

În urma survolării, au fost depistate două autovehicule, care au fost înregistrate efectuând în repetate rânduri depăşiri neregulamentare. Autovehiculele au fost oprite de echipajul de poliţie format din lucrători ai Poliţiei Vişeu de Sus şi Secţiei 4 Leordina. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional de poliţiştii rutieri, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. În cazul unui conducător auto, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată pentru 240 de zile, pentru comiterea a patru abateri de depăşiri neregulamentare”, a spus Florin Meteş.

Potrivit aceleaşi surse, celuilalt şofer i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 180 de zile, fiind înregistrat cu trei fapte de depăşiri neregulamentare. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite