Culmea ghinionului. A supravieţuit unui accident, dar a murit la spital după ce maşina cu care era transportat a fost implicată într-un carambol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a decedat la spital după ce a fost victima unei duble accidentări. Iniţial, el s-a răsturnat cu tractorul şi a fost transportat la spital. Pe drum însă, maşina care îl transporta a fost implicată într-un alt accident, soldat cu patru victime.

Tânărul de 27 de ani din Câmpulung la Tisa a decedat azi, la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei.  Azi dimineaţă, el s-a răsturnat cu tractorul personal pe care-l manevra într-o zonă forestieră. Bărbatul a supravieţt accidentului şi a fost preluat de o autoutilitară, care l–a transportat la spital. Ghinionul însă l-a însoţit din nou, astfel că maşina care-l transporta a fost implicată într-un alt accident rutier. „În timp ce era transportat la spital de un alt tânăr de 23 de ani, autoutilitara cu care aceştia se deplasau a fost implicată într-un carambol, pe raza comunei Sarasău. Maşina a intrat în coliziune cu autoutilitara din faţa sa, al cărei conducător auto a încercat să evite impactul cu un autoturism angajat în efectuarea neregulamentară a unei manevre de întoarcere. Toate maşinile aveau aceeaşi direcţie de deplasare, spre Sighetu Marmaţiei. În accident a fost implicată şi o a patra maşină, care circula din sens opus şi care a fost acroşată de autoutilitara care îl transporta pe tânărul rănit”, arată reprezentanţii IPJ Maramureş. În urma impactului, alte patru persoane au fost rănite uşor, fără a necesita internarea. Circulaţia a fost restricţionată pe un singur sens pentru aproximativ 30 de minute.

În urma accidentului rutier, victimele au ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, unde au primit îngrijiri medicale. Cele patru victime rănite uşor au fost externate, însă cea de-a cincia persoană, tânărul accidentat a doua oară în aceeaşi zi, nu a mai putut fi salvat. „Victima a prezentat leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Sorin Dulugea, şeful Substaţiei de Ambulanţă de la Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Mai puteţi citi:

Două persoane, la spital după ce tavanul unui cămin de bătrâni s-a prăbuşit

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite