Colonel din cadrul IJJ Maramureș, trimis în judecată pentru infracţiunea de agresiune sexuală

0
Publicat:

Colonelul Marcel Florișteanu din cadru Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuala. El este acuzat de o subalternă că a încercat să o sărute cu forța. De altfel, patru femei și-au dat demisia din cauza comportamentului său.

Col. Marcel Florișteanu  FOTO 2mnews
Col. Marcel Florișteanu FOTO 2mnews

Procurorii militari de la Cluj Napoca au decis trimiterea în judecată a dosarului în care era urmărit penal fostul inspector al Jandarmeriei Maramureş, colonel Marcel Florişteanu.

De altfel, cauza penală se va judeca pe fond la Tribunalul Militar Cluj Napoca, urmând ca magistraţii militari să stabilească şi prima zi de judecată a cauzei.

Bărbatul a fost acuzat, în luna noiembrie a anului trecut, de o subalternă că a fost chemată în birou, unde după ce au discutat câteva minute, a încercat să o sărute cu forța.

Potrivit datelor idn dosar, acesta a ordonat telefonic angajatei de la Resuse Umane să se prezinte la el în birou. Aceasta s-a conformat, iar după ce a chestionat-o pe jandarmeriță în legătură cu activitatea șefei Serviciului Resurse Umane, s-a apropiat de ea și a prins-o de mijloc cu o mână și a tras-o spre el, iar cu cealaltă i-a prins fața, cu intenția de a o săruta.

Femeia s-a opus și a plecat din biroul lui plângând, iar după aceea i-a făcut plângere.

De altfel, din cauza comportamentului colonelului, patru femei și-au dat demisia din cadrul Jandarmeriei, scrie vasiledale.

Bărbatul a fost pus sub control judiciar, iar acum, dosarul lui a fost trimis în judecată.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite