Cercetat pentru droguri. Şoferul avea asupra lui canabis şi ecstasy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drogurile au fost găsite în maşina stmăreanului   FOTO: Arhiva Adevărul
Drogurile au fost găsite în maşina stmăreanului   FOTO: Arhiva Adevărul

Un sătmărean a fost oprit în trafic de poliţiştii din Baia Mare, care au descoperit că acesta avea asupra lui 71,8 grame de canabis şi 15 pastile de ecstasy. Pentru că vorbea incoerent, el a fost dus la spital pentru a se stabili dacă era sub influenţa substanţelor psihoactive.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 4 spre 5 martie, când poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Recea au oprit pentru control un autoturism în care se afla un bărbat din judeţul Satu Mare. În urma controlului, în autoturism au fost descoperite şi ridicate 71,8 grame de canabis şi 15 pastile de ecstasy. ”Întrucât conducătorul auto era incoerent în vorbire, a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru a se stabili dacă se află sub influenţa substanţelor psihoactive.

În urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T.  – Biroul Teritorial Maramureş a dispus faţă de cel în cauză măsura controlului judiciar.

Cercetările continua, sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul drogurilor”, se arată într-un comunicat remis presei de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Mai puteţi citi:

Vedetă implicată în salvarea maidanezilor, în vizită la un adăpost de câini din Baia Mare

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite