Au pierdut porcul de Crăciun, dar şi-au recuperat banii plătiţi pentru el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Dragomireşti a plătit suma de 400 de lei pentru un porc de Crăciun. Numai că un bistriţean a vândut acestei familii un porc care nu îi aparţinea de fapt. În cele din urmă poliţiştii maramureşeni au reuşit recuperarea celor 400 de lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului reclamat ieri de o familie din Dragomireşti. Înşelăciunea reclamată în data de 16 decembrie la Poliţia oraşului Dragomireşti a fost soluţionată cu operativitate de poliţişti. 

În urma activităţilor de cercetare şi investigare întreprinse de aceştia, a fost identificat bărbatul care a solicitat şi a primit suma de 400 de lei de la o familie din localitate, căreia i-a „vândut” un porc ce nu-i aparţinea. Bănuitul, în vârstă de 60 de ani, din comuna Salva, judeţul Bistriţa Năsăud este cercetat în libertate pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Poliţiştii au reuşit recuperarea banilor pe care i-au restituit membrilor familiei păgubite, oferindu-le astfel un prilej de bucurie după ce aceştia aveau puţine speranţe că-şi vor redobândi cei 400 de lei.

Citeste si: Decizie în cauza DNA privind finanţarea FC Unirea Alba Iulia: împăcarea părţilor îi scapă pe inculpaţi de înşelăciune

Fostul şef  al Poliţiei Rutiere Cluj, Alexandru Mureşan, condamnat la închisoare pentru că a luat credit de la BRD cu o declaraţie falsă

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite